MyBBHacks.com Plugins for  MyBB

Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RSS Feed Poster 1.5
#31
is there a way that removes the topic source?
it always show it
also...

Instead of saying "image: "link of the image"
can you make that add automatically the [img]tag?
Reply
#32
(07-02-2010, 05:57 AM)leefish Wrote: I have the plug in installed correctly, I have Curl enabled (php info) ...any idea what else it may be?

I checked my footer - the {task_image} is in there. Other tasks run fine.

Hi, any chance of some help on what else I need to check to get this to work? I now have the settings correct in the ACP - but still no feeds. I am not seeing any error messages.
Reply
#33
This plugin is so awesome, I can import all new Steam News updates in to my forums Gaming news.

One thing though, the content of my posts are as follows, for steam feed:

Team Fortress 2 Updates Released




http://store.steampowered.com/news/4054/

NVM The above was just the steam blog rss feed

However I would like to know how I can use a new user account as the Poster using the UID, I have seen there is a reply to a question like this already but it says

UID 9
Poster: Feed Bot

This does not help, how do I do this Exactly,
9 Feed Bot
UID 9 Feed Bot
UID 9
UID9 Feed Bot

How!?!?!

So its getting the title, and the link to the source, however should there be content posted too?
Reply
#34
Just signup create a new account and grab the username and uid of the account.


Content you can't get easily since it is not part of the feed.
Reply
#35
(07-11-2010, 11:52 PM)MyBBHacks Wrote: Just signup create a new account and grab the username and uid of the account.


Content you can't get easily since it is not part of the feed.

NVM I got this working, I just used the name Feed Bot. I didnt need and UID or anything. As for content I meant some text from the blog post, and that works now, It was just the steam feed which was not pulling in anything.

Awesome plugin, thank you
Reply
#36
I'm using this plugin to post new blog notices but it doesn't seem to show images that are included in member's blogs. Is it because I have html turned off in posts? Probably the best be is to disable html in this plugin also? Correct?
Reply
#37
More that likely it is since html is stripped and that would be the only to display images.
Reply
#38
cool! I like this!! ^^
Reply
#39
Posted an update to fix long feed subjects that throw database error
Reply
#40
I got a problem.. This doesn't post a feed... Sad
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)